Slide 1 Slide2 Slide3 Slide4 Slide5

Slide 1

Slide2

Slide3

Slide4

Slide5

CERCADOR EN AQUESTA WEB

COBERTURA AUDIOVISUAL PER STREAMING

★ On-streaming és una divisió de Onvideo, una empresa de Barcelona especialista en la retransmissió en directe de vídeo, producció, filmació i edició de vídeo HD.
La retransmissió en streaming permet difondre qualsevol acte d'empresa, esdeveniment esportiu o social, conferència o curs en directe però també en diferit, a tot tipus de terminal connectat a Internet. Ara a un cost més molt raonable que mai i amb cobertura global.
On-streaming s'encarrega de tot el necessari per codificar el senyal d'àudio i vídeo i enviar-la via Internet amb cobertura global a través d'un servidor de streaming. L'organitzador de l'esdeveniment pot emetre des de la seva pròpia pàgina web. O bé podem crear una pàgina dedicada per a l'esdeveniment. També podem implementar la integració amb xarxes socials, inscripció d'usuaris, interacció d'aquests amb missatges comentaris (xat) i en directe, amb logotips de patrocinadors, integració de gràfics i arxius PowerPoint. Nosaltres ho fem simple i assequible.
Durant l'emissió es grava el contingut per poder oferir-lo despés en diferit (sota demanda). I si desitja la post-producció del vídeo per seleccionar preses o fer-ne un resum. només requerirà d'unes hores.
On-streaming amb el seu equip propi li proporciona la captació, codificació i difusió en directe via Internet de les seves conferències, congressos, seminaris, convencions, esdeveniment esportius, symposiums, concerts, reunions corporatives etc
Sempre amb la màxima qualitat. Els nostres serveis de streaming són una solució professional única. Amb una plataforma que li permet lliurar a la seva audiència fixa o mòbil un senyal en viu, consistent i d'alta qualitat.
Podem encaregar-nos també de la sonorització de locals, microfonia i altaveus, per millorar l'experiència del seu actes.

Retransmissió streaming HD

On-Streaming, qualitat HD
 Esdeveniments corporatius amb lliurament immediat de la transmissió en directe a través de les xarxes globals. El nostre equip de vídeo són experts en difusió per Internet i la transmissió de conferències, congressos i presentacions utilitzant els nostres sistemes amb diverses càmeres d'alta definició.

Es crea el vídeo en la ubicació dels esdeveniments, en directe i sota demanda, a les seves oficines o en estudi.

Streaming i gravació, per lliurar el seu esdeveniment amb la millor qualitat possible a l'audiència més àmplia a través tauletes, ordinadors de sobretaula i dispositius mòbils. Android, iOS i Windows

-Serveis de filmació i streaming en mans d'experts en streaming
-Filmació d'esdeveniments i transmissió en viu des de qualsevol lloc de la UE
-Captura de vídeo en viu d'esdeveniments i conferències
-Sistemes multicàmera fiables i escalables
-Creem i lliurem el vídeo a la web que el seu públic vol veure
 
La nostra empresa aporta solucions creatives en streaming convertint els objectius dels nostres clients en els nostres objectius. Cuidem tots els processos i detalls perquè cada transmissió sigui única i especial. Al cap i a la fi, el que ens importa és gaudir el nostre treball i amb la satisfacció d'aquells que confien en nosaltres. És per això que grans empreses i mitjans comunicació han confiat en nosaltres.
Lliurar vídeo gravat en HD als seus espectadors que utilitzen la transmissió de vídeo multi-bitrate. Els seus vídeos es veuen més nítides i més realista, donant als seus usuaris la millor qualitat d'imatge amb la nostra tecnologia súper ràpida xarxa CDN. És un gran avantatge quan el seu públic està gaudint i participant amb el seu contingut.