Slide 1 Slide2 Slide3 Slide4 Slide5

Slide 1

Slide2

Slide3

Slide4

Slide5

CERCADOR EN AQUESTA WEB

COBERTURA AUDIOVISUAL PER STREAMING

★ On-streaming és una divisió de Onvideo, una empresa de Barcelona especialista en la retransmissió en directe de vídeo, producció, filmació i edició de vídeo HD.
La retransmissió en streaming permet difondre qualsevol acte d'empresa, esdeveniment esportiu o social, conferència o curs en directe però també en diferit, a tot tipus de terminal connectat a Internet. Ara a un cost més molt raonable que mai i amb cobertura global.
On-streaming s'encarrega de tot el necessari per codificar el senyal d'àudio i vídeo i enviar-la via Internet amb cobertura global a través d'un servidor de streaming. L'organitzador de l'esdeveniment pot emetre des de la seva pròpia pàgina web. O bé podem crear una pàgina dedicada per a l'esdeveniment. També podem implementar la integració amb xarxes socials, inscripció d'usuaris, interacció d'aquests amb missatges comentaris (xat) i en directe, amb logotips de patrocinadors, integració de gràfics i arxius PowerPoint. Nosaltres ho fem simple i assequible.
Durant l'emissió es grava el contingut per poder oferir-lo despés en diferit (sota demanda). I si desitja la post-producció del vídeo per seleccionar preses o fer-ne un resum. només requerirà d'unes hores.
On-streaming amb el seu equip propi li proporciona la captació, codificació i difusió en directe via Internet de les seves conferències, congressos, seminaris, convencions, esdeveniment esportius, symposiums, concerts, reunions corporatives etc
Sempre amb la màxima qualitat. Els nostres serveis de streaming són una solució professional única. Amb una plataforma que li permet lliurar a la seva audiència fixa o mòbil un senyal en viu, consistent i d'alta qualitat.
Podem encaregar-nos també de la sonorització de locals, microfonia i altaveus, per millorar l'experiència del seu actes.

DVR ilimitat, stop i back simultani al directe

La funcionalitat DVR permet als espectadors per fer una pausa, reproduir i rebobinar esdeveniments durant el directe. Si els espectadors comencen veient un esdeveniment més enllà de l'hora d'emissió inicial, i no volen perdre cap contingut important, això els permet comencen en una posició anterior. Ajustant els elements visuals a la barra de control per deixar clar que la transmissió en viu es pot pausar o rebobinar fins a un punt en el passat. 

El sistema DVR permet als espectadors a tornar en qualsevol moment passat del vídeo (quan encara està en curs), de forma il·limitada pot revisar un punt culminant o veure a un passatge que s'han perdut. .

La funció seeking permetrà als usuaris finals accedir directament al punt del vídeo que desitgin sense necessitat de descarregar-se el contingut previ.
La característica incorporada DVR en Streaming de cerca li permet oferir una experiència de visualització en diferit que permet fer una pausa, rebobinar, o reprendre la visualització.
Aquesta opció no és compatible amb totes les nostres opcions